Loopbaanadvies

Loopbaanadvies

Of het nu re-integratie tweede spoor in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter betreft, outplacement of een loopbaanvraag, de adviseurs van Ask Me Now beschikken over expertise en ervaring cliënten te begeleiden naar nieuw perspectief in hun loopbaan.

Aan de hand van ons eigen werkboek “Stapsgewijs aan de slag” bieden we de cliënt inzicht, doorzicht en uitzicht op nieuw perspectief. Inzicht in zijn/haar drijfveren in combinatie met de aanwezige capaciteiten, kennis en vaardigheden. Gedurende de begeleiding vertaalt dit zich in een prikkelende, uitdagende en professionele ondersteuning en wordt de cliënt gestimuleerd actief aan de slag te gaan. Hij of zij hangt nooit achterover in dit proces. Afhankelijk van de situatie waaruit het loopbaantraject is ingezet, begeleiden wij de cliënt op de arbeidsmarkt door sollicitatie skills te leren en om samen de arbeidsmarkt te verkennen en te ondersteunen in de benodigde acties.

Ask Me Now Caremanagement is TMA gecertificeerd voor het afnemen en interpreteren van persoonlijkheids-, beroepsinteresse- en capaciteitenanalyses.

quoteIk zag het helemaal niet zitten om op zoek naar ander werk, maar met behulp van de loopbaanadviseur van Ask Me Now is het me gelukt enthousiast te worden en dit tijdens een sollicitatiegesprek over te brengen. quote