Bedrijfsarts

Bedrijfsarts

Ask Me Now zet uitsluitend terzake deskundige en zeer ervaren bedrijfsartsen in om u te adviseren.

De bedrijfsarts beoordeelt wat de medische beperkingen zijn van de medewerker of cliënt. Ask Me Now beschikt over een uitgebreid netwerk van goede bedrijfsartsen die kunnen worden ingezet om uw verzuimende medewerkers te beoordelen en begeleiden. Ook beschikt Ask Me Now over bedrijfsartsen die specifiek deskundig zijn in het voeren van bezwaar en beroep tegen beslissingen van het UWV. Wij zetten ze graag in om u te ondersteunen.

Een specifieke dienstverlening die we aanbieden, is het zogenaamde duoconsult, een consult met zowel de bedrijfsarts, specialist in het beoordelen van de medische belastbaarheid, als de arbeidsdeskundige, specialist in functiebelasting en passend werk.  In onze praktijk is  gebleken dat in specifieke situaties een gezamenlijk gesprek met zowel de bedrijfsarts als de arbeidsdeskundige zeer effectief is. De bedrijfsarts zal u zelf voorstellen een duoconsult te organiseren, maar u kunt er natuurlijk ook zelf naar vragen.

Betrekkelijk nieuw in de arbeidsomstandighedenwetgeving is het recht van een werknemer om bij een andere bedrijfsarts een second opinion aan te vragen. Ook dit kunnen de bedrijfsarts van Ask Me Now voor u verzorgen.

Tevens kan de bedrijfsarts – als specialist bedrijfsgezondheid – advies geven over duurzame inzetbaarheid van de medewerkers, zowel individueel niveau als op organisatieniveau. Hij levert hiermee een belangrijke bijdrage aan het arbeids-toekomstplan van de medewerker.

 

quoteIn mijn praktijk als bedrijfsarts heb ik ervaren dat plezier in het werk enorm helpt bij het herstellen van de belastbaarheid van de medewerker. Ik vind het dan ook belangrijk om hier ook aandacht aan te geven.quote